Снимка БулфотоЗам.-председателят на НС и лидер на ПП Воля Веселин Марешки се

...
Снимка БулфотоЗам.-председателят на НС и лидер на ПП Воля Веселин Марешки се
Коментари Харесай

Веселин Марешки с нова атака по ВМРО заради пенсиите

Снимка Булфото

Зам.-председателят на Народно събрание и водач на Политическа партия Воля Веселин Марешки се разгласи изрично срещу новите формули за пресмятане, които ще ощетят десетки хиляди пенсионери, съобщи вести.бг.

,,ВМРО и Султанк Петрова, като заместител обществен министър, да си понесат отговорността за следващия обир от народа, който се пробват да ни пробутат, а не да трансферират виновността на различен. Оперативна програма влязоха в това ръководство с заричане да усилят пенсиите, а вършат тъкмо противоположното. Докога ще поносим тези хора да се гаврят с народа?! Ако са некадърни, незабавно да си вървят. Ако го вършат преднамерено - също``, заяви Веселин Марешки в позиция, разпространета от пресцентъра на партията.

Според него всички дружно би трябвало да се противопоставим на опитите на нездравословни за обществото политици, станали депутати и министри с подправени обещания за 300 лв. минимална пенсия да вземем за пример, да си вършат опити на гърба на хората.

,,Българските пенсионери не заслужават такова отношение, наличието на Вътрешна македонска революционна организация във властта към този момент е засегнатост освен за тях, само че и за цялото общество. Тези хора взимат от залъка на най-възрастните, с цел да харчат милиарди за изтребители. Това е единствената фантазия на Каракачанов. Пенсионерите въобще не го интересуват. Оправдаването на Султанка Петрова по медиите, че не била специалист в сферата, в която е заместник-министър, е доказателство за това, че освен за следващ път са сгафили, само че и че нямат потенциала да са на тези постове``, безапелационен е Марешки.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последн
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР